Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Rusko, nádherné, úžasné Rusko, poslední svobody a demokracie ráj na světě...  ;-D 8-o ;-D

7 0
možnosti
RM

Smějete se vlastní blbosti a to chce mít odvahu. Blahopřeji vám :-)

11 4
možnosti
ZH

Než příšte napíšete " že jsou to ti správní, hrdí, vlastenečtí Rusi, kteří mají svůj názor, své vidění světa." Tak si trochu zagooglujte, aby jste ten jejich názor znal. On Hitler byl také hrdý vlastenec, měl svůj názor, své vidění světa. A dojel až ke Stalingradu.  Takhle vypadáte jako Putlerův pohůnek.:-)

4 4
možnosti
RM

Já, na rozdíl od vás, znám některé názory těch vlků. Někde jsem je slyšel, sice ne autenticky, ale slyšel. Vyznávali křesťanství, pospolitu, rodinu ! Co vyznával Hitler vím také. Abych vám to připomněl, tak to byla árijská rasa, nadřazenost, neomylnost německého ducha a naprostý rasismus. Tolik tedy na vše příměry, které jsou nejen nesouměřitelné, ale i sprosté a velmi zavádějící. Tak si klidně dále věřte, na co chcete.

8 2
možnosti
PV

Řekl bych, že jste to vystihl zcela přesně.R^

8 3
možnosti
Foto

Potom co předvedli vlády ČR, Polska a Německa těžko budou mít morální právo kritizovat Rusko za kohokoliv z občanů EU, kterého Rusové vyhostí nebo mu zakážou vstup, protože ihned by měla následovat odpověď vždy´t vy jste stejní. Tímto naše státy stratili právo kritiky v této oblasti. Je mi za vlády těchto států trapně, protože si nedokáži představit, že by Ruská strana zakázala vstup do své země občanům, kteří zde chtějí uctít své padlé. Vzpomeňme si, že se teď točí film o Československých legionářích nevšiml jsem si, že by jim Ruská vláda zakázala vstup i když tam legionáři nemají nejlepší zvuk a né, že bych je haněl ale tehdy prostě bojovali na druhé straně.

9 5
možnosti
RM

Souhlasím. Rusové mají jednu výhodu, nejsou ve vleku štvavé americké propagandy. Možná jsou pod vlivem té ruské, ale ta jim, téměř jistě, tohle nezakazuje.

2 4
možnosti
MN

Ráda se k Vaší omluvě přidávám. Karma.

Myslím, že největší strach měly vládnoucí EU elity z toho, že by celá mise Nočních vlků nakonec proběhla hladce podle plánu, bez incidentů a přestupků a za značného zájmu a zvědavosti místních obyvatel na trase průjezdu. Noční vlci chtěli nejenom klást květiny, ale po cestě i debatovat s lidmi a propagovat Novorusko.

Politici EU na jejich plán zareagovali jako středověká inkvizice: Noční vlci jsou přece posedlí ďáblem (Putinem) a mohli by obyvatelstvo EU uhranout....

9 3
možnosti
Foto

Je dobré číst, že se ještě všichni občané tohoto státu nezbláznili.

4 3
možnosti
Foto

Výborně, karma. To zas bude řevu.

4 1
možnosti
JS

J52a84n 54S37e40m86i10k

29. 4. 2015 17:21

Placete na spatnem hrobe. Pokud je mi znamo viza zrusilo vybranym ucastnikum zajezdu Nemecko, nikoli CR nebo Polsko.

Kazda zeme na svete si muze rozhodnout koho chce na sve uzemi pustit.

Co se tyce Polaku, tak bez problemu vpustili jinou skupinu motorkaru z ruskeho Kaliningradu. 

Jedine co mi tedy vrta hlavou je, jak Nemci zjistili kdo z tech co si o viza pozadali je clenem skupiny "Nocni vlci", z toho poctu nekolika set tisic ruskych zadatelu o nemeckoschengenska viza.

Co se tyce mne osobne, bylo by mi zcela jedno zda k nam jedou motorkari z ruska nebo Alzirska, pokud by tropili neplechu, od toho je na miste policie a institut vyhosteni.

A pokud by jste chtel vedet neco o akcich Nocnich Vlku a jejich podilu na blahoreceni soucasneho rezimu v rusku a o tom jak se da "narodni hrdost" lehce oznacit za "nacionalni sovinismus"....kouknete se na videa z jejich akci na youtube a projevy jejich sefa.... tech videji je na Youtube spousty.

...dejte si do vyhledavace rusky nazev v azbuce: "Ночные_Волки"

3 1
možnosti
Foto

A Vy máte kvalifikaci a právo to soudit?

2 1
možnosti
Foto

Dobrej článek Romane,vidím to stejně jako vy,at se daří a pěkný zbytek dne..

3 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik