Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Nerozumim, jak si verejnost "zasluhuje" byt informovana o navsteve Zemana v Kazachstanu?  Co konkretne mate na mysli?  O tamnih politicich snad ma kazdy svuj nazor ne?

0 2
možnosti
Foto

„Bakali“, dále netřeba číst.

2 3
možnosti
PR

Ta hysterická snaha rusofilních Zemanovců vytřískat z omylu čt je úsměvná.Obraz vašeho prezidenta čt netvoří jen zprostředkuje.Nadávat na zrcadlo že mám křivou ústa je směšné.;-D

2 4
možnosti
SB

ještě toto - vůbec mi nevadí, když nějaká televize vysílá jen to, co se hodí jejím majitelům či jejich spřízněncům - - pokud je to televize privátní, pak si o tom lze myslet cokoliv, ale to je tak všechno..............ovšem pokud jde o televizi státní (byť se tomu říká veřejnoprávní, veřejnost má právo akorát tak platit měsíční výpalné a držet hubu) - je tohle cenzurování zcela NEPŘÍPUSTNÉ!

vyzývám tedy důrazně pražské akademiky, aby v co nejbližším termínu svolali demonstraci na václaváka a vystavili červenou kartu totalitním praktikám v čétévizi, které dávají vzpomenout na zelenkovskou cenzurní éru v plné síle:-)

5 2
možnosti
JH

Jen bych poopravil označení TOP za pravicovou stranu. Další nehorázností je oznámení, že "pravicoví extremisté" se zaměřují na muslimské přistěhovalce, jak jsem se dozvěděl na ČT 24 v souvislosti s nepokoji v Německu, přičemž šlo o levicové neonacisty nebo prohlášení, že "populistická" a protievropská UKIP šlape na paty Cameronovi v Británii, proto navrhuje protiimigrační opatření. Pokud si někdo myslí, že ČT fandí pravicovým uskupením a stranám je na velkém omylu, jsou to prostí eurosocialističtí propagandisté a takové je zadání. V předchozím režimu se KSČ netajila tím, že zadání je od ní, od koho je zadání dnes je již nejasnější, přesto mi připadají oba systémy velmi podobné.

3 0
možnosti
SB

ano, zde je třeba jasně uvést, že TOP09 je strana 1)středolevá až levá, 2) eurosocialistická, 3) neomarxistická

2 1
možnosti
VV

Podpořte a podepište petici za odvolání generálního ředitele Dvořáka. Všechny prasárny řídí on.

4 3
možnosti
Foto

Co se divíte, vždyť tahle naše televize je pouze pobočkou rádia Jerevan.. :-)

4 3
možnosti
JP

Já vám řeknu co za tím je, arogance, pohrdání a výsměch všem těm, co nemají jejich přiblblý stejný názor, a to denně přímo přímo do očí diváků. Oni to dobře ví, že jich národ začíná mít plné zuby, politici ale nemají evidentně zájem o změnu a tak to je, jak to je.

9 1
možnosti
PJ

Nezlomí! Koště, které dobře mete taky nevyhodíte. Veřejnoprávní televizi sice financuje český národ, ale ovládá US pátá kolona. Takže Dvořák může být v klidu.;-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik